Ingyenes szállítás 299 500 Ft felett|+36 70 637 9171|ertekesites@plastopack.hu
06 70 637 9171E-mail küldés »

Milyen raklapfóliázó gépek kaphatóak nálunk?

Blog, 2023. 04. 17.
Bizonyos áruforgalom felett már érdemes beszerezni egy raklapfóliázó gépet, ami számos előnnyel bír a kézi fóliázással szemben, ennek köszönhetően rövid időn belül megtérül a beruházás. Webshopunkon többféle raklapfóliázó gép közül válogathatnak ügyfeleink, amelyek különböző igényekhez igazodnak.

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét, hogy a raklapfóliázó gép megvásárlása előtt minden esetben kérjen segítséget tanácsadó kollégánktól! A berendezések különböző típusú beállításokat, kiegészítőket és stretch fóliákat kívánnak meg, ezért kollégánk néhány rövid kérdéssel felméri az ügyfeleink igényét és a logisztikai környezetet. A megadott paraméterek alapján segít kiválasztani a megfelelő gépet és elkészíti az egyedi árajánlatot.

Első lépés a kézzel történő raklapfóliázás kiváltására egy belépő szintű forgótányéros raklapfóliázó gép beszerzése. Ezek a gépek a már meglévő napi csomagolásszám mellett nagyobb raklapszámmal is terhelhetők. Egyszerű a használatuk, üzembiztosak és olcsó az üzemeltetésük is.

Forgótányéros gépek

Belépőszintű forgótányéros raklapfóliázó gép. Tökéletesen alkalmas a raklapok gyors és esztétikus fóliázására. A beállított csomagolási programokon kívül lehetőség van manuális irányításra is. Minden gép a CE szabványnak megfelelően el van látva vészleállítóval és RESET gombbal. Az alap gép forgótányér átmérője 1500 mm, ami 800x1200 mm alapterületű szabványos EUR raklap csomagolására alkalmas. A beépített magasság érzékelő szenzornak köszönhetően a gép az adott rakomány magasságát figyelembe véve csomagol. Maximális fóliázási magassága a 2100 mm. Számos kiegészítővel rendelhető.

Megvásárolható kiegészítők:

1650 mm-es forgótányér

Felhajtó rámpa 1000 mm széles

Süllyesztő keret padló szintbe süllyesztéshez

Motoros fólia előnyújtó egység PPS

 

Színes érintőképernyővel vezérelhető, számos kényelmi funkcióval ellátott forgótányéros raklapfóliázó. A hasznos csomagolási magasság 2200 mm, a tányér átmérője 1500 mm. Ehhez a gépünkhöz is rendelhető néhány kiegészítő, pl. nagyobb tányér átmérő a nagyobb raklapokhoz, nagyobb csomagolási magasság stb.

 

A forgótányéros raklapfóliázó gép, alapkiépítésben 2500 mm magasságig tud fóliázni. Könnyen kezelhető a magyar nyelvű kezelőfelületének és a szintén magyar nyelvű dokumentációknak köszönhetően. Alapfelszereltsége az elektromágneses fóliafeszesség állító, de még számos kényelmi és funkciónális kiegészítő rendelhető hozzá.

 

A raklapfóliázó gép forgótányérja mindössze 23 mm magas, ezért nagyon egyszerűvé teszi a rakodást. Olyan hatást érhetünk el vele, mintha a gép a földbe lenne süllyesztve, mindezt a padló megbontása nélkül. Rendelhető hozzá egy forgótányért körbe ölelő 270°-os rámpa, ami segítségével könnyen, minden oldalról megközelíthetjük a fóliázó gépet, de akár hagyományos rámpával is megrendelhető.

Megrendelhető kiegészítők:

270°-os rámpa

Hagyományos rámpa (800 mm)

+ további VOLTA kiegészítők is

 

A raklapfóliázó gép egy úgynevezett OMEGA tányérral (patkótányér) rendelkezik, mely megkönnyíti a hidraulikus kézi raklapemelő (BÉKA) használatát, ezért nincs szükség felhajtó rámpára. A forgótányér átmérője 1650 mm, ezért nagy méretű raklapok fóliázására is alkalmas. Több felhasználói program beállítása is lehetséges, ami megkönnyíti a csomagolást.

Megrendelhető kiegészítők:

Fólia előnyújtó egység, akár automatikus fóliavágóval

3000 mm-es rakomány magasság

Rakomány leszorító egység

Távirányító

További számos kényelmi extra

 

Színes érintőképernyővel vezérelhető, OMEGA-tányérral felszerelt és számos kényelmi funkcióval ellátott forgótányéros raklapfóliázó. A hasznos csomagolási magasság 2200 mm, a tányér átmérője 1650 mm, ami lehetővé teszi a terjedelmesebb raklapok fóliázását is.

Minden omega-tányéros gép megrendelése esetén a raklapok betöltési irányát ki kell választani! Választás megkönnyítéséhez egy segédábrát biztosítunk!

 

Az automata raklapfóliázó gép emberi beavatkozás nélkül fóliáz. A gépet ellátták fólia megfogó, fólia vágó és fólia hegesztő elemekkel. Raklap váltásoknál nincs szükség a fólia kézi rögzítésére és a csomagolás végén történő levágására. Ezt a gép automatikusan elvégzi.  Az opcionálisan rendelhető távirányító segítségével könnyen lehet irányítani a gépet anélkül, hogy a targoncáról le kellene szállni, ezzel gyorsítva a csomagolást. Az alapfelszereltségként beépített fólia előnyújtónak köszönhetően a gép csak nagynyúlású (POWER) fóliával használható, amivel nagymértékű fólia megtakarítás érhető el. A forgótányér átmérője 1650 mm, ami alkalmassá teszi a gépet nagyméretű raklapok csomagolásához is, 2000 kg-ig terhelhető.

 

Teljesen automata kivitelű, görgős szállítópályával és különálló vezérlőállomással ellátott raklapfóliázó gép. Tökéletesen beilleszthető gyártósorokba. Számos kiegészíthető rendelhető hozzá.

 

Manuális raklapfóliázó és csomagoló gép, ami megkönnyíti a kézi stretchfólia felhordását. A hozzá tartozó ipari pedálkapcsoló segítségével működtethető a gép, így nem kell a raklap körül körbe futkosni a fólia felvitelekor. Alkalmas kézi zsugor pisztoly használatához, ami a zsugorsapka vagy zsugorfólia nagyobb rakományra történő rámelegítéséhez szükséges.

Megvásárolható kiegészítők:

1650 mm-es átmérőjű forgótányér

Felhajtó rámpa 800 vagy 1000 mm széles

Süllyesztő keret

 

Fix telepítést nem igénylő gépek:

Előfordulhat, hogy a raktár több pontján szükséges raklapokat csomagolni, mert nem tudnak egy fix csomagolási pontot kialakítani a raktárban. Erre a problémára kínálnak megoldást az alábbi gépeink.

A fóliázó robot önjáró funkciójának köszönhetően helyhez kötöttség nélkül használható a raktár területén, ami megkönnyíti a komissiózott árú csomagolását és nagy alapterületű rakatokhoz is kiválóan alkalmas. A standard csomagolási magasság 2400 mm, de opcionálisan akár 3000 mm magassággal is rendelhető a gép. Érintőképernyővel vezérelhető, amin akár 20 programot is el tudunk menteni, beállíthatjuk a gép sebességét (1,8 – 4,4 km/h), valamint a fólia kocsi sebességét is. Egy töltéssel akár 200 raklap is becsomagolható.

Megvásárolható kiegészítők:

Motoros fólia előnyújtó PPS, akár automatikus fóliavágóval is

Működést jelzőlámpa

 

A beépített akkumulátorral rendelkező, érintő képernyő segítségével könnyen programozható, biztonsági ütközővel és mechanikus fóliafeszesség szabályozóval ellátott, önjáró raklapfóliázó robot tökéletesen alkalmas nagy alapterületű és/vagy borulékony rakományok fóliázására. Csomagolási magassága 2300 mm és akár 150 raklap fóliázására is képes egy töltéssel. A Robo Wrap B, a Robo Wrap A robottól eltérően motoros fólia előnyújtóval és automata fóliavágóval van felszerelve és távirányítóval működtethető gép.

 

Ez egy mobil forgókarral ellátott raklapfóliázó gép, amely beépített akkumulátorral rendelkezik. A raktár bármely pontjára könnyen áthelyezhető a beépített kerekeknek köszönhetően. Nem szükséges hozzá egy állandó csomagoló terület kialakítása, bárhol könnyen használható.

Megvásárolható kiegészítők:

Nagyobb forgókar (1200x1200 mm-es raklapokhoz)

Működést jelző fény az oszlop tetején

Fotocella fekete áruhoz/csomagoláshoz

 

Az EPT raklapfóliázó gép az elektromos targoncával együtt használható, mivel az áramellátása a targonca akkumulátoráról történik. Könnyen mozgatható, ezért helyhez kötöttség nélkül a raktár bármely pontján alkalmazható. Elektromágneses fólia feszesség szabályozóval és rakomány magasság érzékelővel felszerelt. Legnagyobb csomagolási magasság 2000 mm, a raklap mérete 800 x 1200 mm.

 

Fix telepítést igénylő gépek

Ha a logisztikai környezetnek köszönhetően lehetőség nyílik egy állandó csomagolási terület kialakítására, de még sincs elég hely egy forgótányéros gép telepítésére, akkor érdemes a következő két fix telepítésű gépet fontolóra venni.

A mobil forgókarral ellátott fóliázó gép használható akár helyhez kötötten egy kialakított csomagoló területen is, de a kiegészítő önhordó keret segítségével bármikor egy szabadon álló gépként is telepíthető.

 

A könnyen kezelhető, fixen rögzített forgókaros raklapfóliázó gép tökéletesen alkalmas nagy méretű raklapok csomagolására is. Ez annak köszönhető, hogy a fóliázó kar akár 2900 mm belső körátmérőre képes, valamint a csomagolás magassága elérheti akár a 3500 mm magasságot is.

A fóliázó gépekre a garancia ideje 12 hónap, ezt követően további 12 hónappal meghosszabbítható. Ennek feltétele a díj ellenében történő éves karbantartás, melyet kollégánk végez el előre megbeszélt időpontban!

Üzembehelyezés során, a gép telepítésén kívül, betanítjuk a gép használatát és próbacsomagolást végzünk. Cégünk vállalja a telepített gépek garanciális idő alatti -és azon túli folyamatos alkatrész utánpótlást is! A kopó alkatrészeket raktárról biztosítjuk, egyéb alkatrészek beszerzése 1-3 napos átfutással történik Cesena-ból a gyártótól.

Felmerülő kérdésekkel kapcsolatban kérem vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeinken:

•             Az Ön személyes ügyintézője: Hrobár András

•             Tel.: +36209342983

•             E-mail: andras.hrobar@plastopack.hu

 

Webáruház értékelés

csomagoloanyagok.com

Egyesi kosár
VÁSÁRLÁS

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.