Kedves Vásárlóink! Augusztus 3-án (szombaton) ZÁRVA leszünk. Megrendeléseiket természetesen webáruházunk ezen a napon is fogadja, azok feldolgozása augusztus 5-én hétfőn történik meg. Megértésüket köszönjük!
X
Ingyenes szállítás 299 500 Ft felett|+36 70 637 9171|ertekesites@plastopack.hu
06 70 637 9171E-mail küldés »

Nyitva tartás változás Június 7-től!

Blog, 2024. 05. 29.

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy nyáron a pénteki nyitva tartásunk megváltozik!

Figyelem, figyelem! Közérdekű közlemény!

Blog, 2024. 05. 29.

2024.06.03-án, hétfői napon leltár miatt csak 12:00 óráig van személyes átvételre lehetőség, ez időpont után nem áll módunkban árut kiadni. A telefonos ügyfélszolgálat a megszokott időben ugyanúgy elérhető lesz. A csomagfeladást a leltár nem befolyásolja.

Nagy változás a webshopon! Mostantól a dobozokat is darabban mérjük!

Blog, 2024. 05. 12.

Közkedvelt termékeink közé tartoznak a dobozok, amiket mindig köteges kiszerelésben árultunk a webshopon. Ezen termékek esetében a készletinformáció és az ár is a kötegekre vonatkozott. Sajnos ügyfeleink egy részének ez problémát okozott, sok érdeklődő hívást kaptunk evvel kapcsolatban, ráadásul legtöbben darabra tudják mennyi dobozt szeretnének vásárolni, nem kötegre. Ezért úgy döntöttünk, hogy változtatunk!

Csomagautomatát használ? Segítünk dobozt választani!

Blog, 2024. 04. 29.

A szállító cégek egyik eszköze a csomagautomata, amit a webshopok és ügyfeleik előszeretettel használnak. Nagyon praktikus és rugalmas, hiszen egy szállítással több ügyfél csomagját is át tudják adni, valamint a vásárlónak nem kell otthon vagy a munkahelyén azon aggódnia, hogy mikor jut el hozzá a csomag, mert széles időintervallumon belül, ami általában több nap, bármikor átveheti. 

Föld napja akció!

Blog, 2024. 04. 19.

A Föld napja esélyt ad arra, hogy átgondoljuk, mit tehetnénk környezetünkért és a bolygónkért. A Plastopack Kft. csapata fontosnak tartja a környezetvédelmet,

Nem tehettünk mást! Emelnünk kellett!

Blog, 2024. 04. 08.

Sajnos minden évben eljön az a pillanat, amikor a cégek bejelentenek valamilyen áremelést. 

Megbolondítottuk az árakat!

Blog, 2024. 04. 03.

A dobozok után most a ragasztószalagok árait bolondítottuk meg, hogy ügyfeleink még kedvezőbb áron juthassanak hozzá termékeinkhez. 

Doboz áresés

Blog, 2024. 03. 18.

Örömmel értesítjük kedves Partnereinket, hogy mostantól még kedvezőbb, 20-50 %-kal jobb áron kínáljuk dobozainkat! 

A Plastopack Kft. csapata mindig arra törekszik, hogy árainkkal és termékeink minőségének fejlődésével kielégítse és kövesse a piaci igények alakulását. Folyamatosannyomon követjük a piaci változásokat és teszünk érte, hogy partnereinknek mindig a legjobb megoldásokat nyújtsuk.

Új év, új akció

Blog, 2024. 01. 12.

Boldog Új Évet!

Egy új év kezdődött el és mi máris egy ajándékkal kedveskedünk Önnek, pontosabban egy 5 % kedvezményt biztosító kuponnal.

Hogy a karácsonyi ajándék épségben célba érjen

Blog, 2023. 11. 16.

Karácsony közeledtével a futárszolgálatok, és a csomagszállító vállalkozások feladatai jelentősen megnövekednek. Több lesz a csomag, több helyre kell elvinni, ezért csomagjaink jobban ki vannak téve a sérülés veszélyének.

Jelen blogcikkünkkel szeretnénk Önnek tanácsokat adni a csomagolás kiválasztásához, hogy megóvja szeretteinek, ill. partnereinek szánt ajándékát.

Becsomagoljuk a Black Friday -t!

Blog, 2023. 10. 31.

Közeledik a Black Friday, a webáruházak és kiskereskedők egyik legforgalmasabb időszaka!

Természetes, hogy ilyenkor mindenki nagyobb raktárkészlettel gazdálkodik, és felkészül a rohamra. De ne felejtsük el, hogy ezeket a termékeket be is kell csomagolni úgy, hogy lehetőleg szállítás közben se sérüljenek!

Már vízszintesen is csomagolunk! Ismerje meg a horizontális fóliázógépet!

Blog, 2023. 07. 27.

Legújabb termékünk, egy nagyon praktikus és hasznos eszköz, amely felgyorsítja a hosszú és alacsony magasságú termékek csomagolásának folyamatát. Nem kell többet azon aggódnunk, hogyan fóliázzuk össze pl. a léceket vagy a csöveket. Az R9 horizontális fóliázógép széria gyorsan és precízen megoldja a problémát!

Csomagolóanyagok a környezetvédelem nevében

Blog, 2023. 05. 25.

Mostani világunk egyik legfontosabb kérdése, hogyan védhetjük meg Földünk egészségét. Nem csak a nagyobb cégek tehetnek azért, hogy megállítsuk a környezetszennyezést, hanem a kisebb vállalkozások és a magánszemélyek is sokat segíthetnek, ha okosan döntenek.

Az egyik ilyen okos megoldás, ha környezetbarát csomagolóanyagok közül választunk csomagolási feladatokhoz vagy egy egyszerű költözéshez. Többféle papírból, vagy más újrahasznosított anyagból készült termék van a piacon, amik számos előnnyel bírnak a műanyag és más egyéb csomagolóanyagokkal szemben.

Hűségprogram tájékoztató

Blog, 2023. 04. 25.

Mostantól még inkább megéri nálunk vásárolni!

Elindítottuk hűségprogramunkat, aminek köszönhetően még kedvezőbb lehet a vásárlás webshopunkban! Gyűjtse a hűségpontokat vásárlásai után és használja ki a kedvezményeket!

ÜGYFELEINK FIGYELMÉBE AJÁNLJUK! Környezetvédelmi termékdíj változások - csomagolószerek

Blog, 2023. 04. 20.

2023. július 1-től bevezetésre kerül az úgynevezett Kiterjesztett gyártói felelősség (EPR – extended producer responsibility) intézménye, mely nem leváltja, hanem kiegészíti az eddig is jelenlévő környezetvédelmi termékdíjat (KT).

Fontos, hogy az új szabály csak a gazdasági társaságokra vonatkozik, a magánszemélyek továbbra sem lesznek érintettek!

De mit is jelent ez ügyfeleink számára?!

Milyen raklapfóliázó gépek kaphatóak nálunk?

Blog, 2023. 04. 17.
Bizonyos áruforgalom felett már érdemes beszerezni egy raklapfóliázó gépet, ami számos előnnyel bír a kézi fóliázással szemben, ennek köszönhetően rövid időn belül megtérül a beruházás. Webshopunkon többféle raklapfóliázó gép közül válogathatnak ügyfeleink, amelyek különböző igényekhez igazodnak.

Amit a raklapfóliázó gépekről érdemes tudni!

Blog, 2023. 04. 05.
A termékek raklapon történő rögzítésére az egyik legalkalmasabb eszköz a raklapfóliázó gép, mely a stretch fóliát, más néven a nyújtható vagy tapadó fóliát megnyújtva ráfeszíti a raklapon rögzíteni kívánt termékekre, biztosítva a stabilitást és a védelmet árumozgatás vagy szállítás közben. Bizonyos áruforgalom felett már szinte kötelező eleme a csomagolási folyamatnak. 

Dun & Bradstreet AAA Tanúsítvány

Blog, 2023. 03. 28.
Bisnode tanusítvány
A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a PLASTOPACK Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Megbízható bolt minősítés

Blog, 2023. 03. 28.

Webáruházunk idén - az előző évekhez hasonlóan - ismételten elnyerte az árukereső.hu megbízható bolt minősítését! Ezúton is köszönjük vásárlóink bizalmát és a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy teljes mértékben elégedettek legyenek webáruházunkkal!

Új funkció - készlet értesítő

Blog, 2023. 03. 21.

Új funkcióval bővült webáruházunk!

Webáruházunkban termékeink döntő többségét folyamatosan készleten tartjuk vásárlóink azonnali kiszolgálása érdekében. Azonban néhány népszerű termékünknél előfordulhat, hogy rövid időre nem elérhető átmeneti készlethiány miatt...

Nehogy kidobja a papírcsévét!

Blog, 2023. 02. 20.

strech fólia az egyik legpraktikusabb eszköz a raklapos termékek rögzítésére vagy a csomagok védelmére. A megnyújtott fólia ráfeszül a rögzíteni kívánt termékekre így biztosítva a raklapon a stabilitást, valamint a több réteg felvitelével megfelelő védelmet nyújt a szállítás alatt mind a dobozban feladott, mind a raklapon szállított termékeknek.

Viszont a fólia egyszer elfogy és hátramarad egy papírcséve, amivel az ügyfelek többsége nem tud mit kezdeni, egyszerűen csak kidobja, de ne tegye!

Miért éri meg egy raklapfóliázó gép vásárlása?

Blog, 2023. 02. 13.
A termékek raklapon történő rögzítésére a legalkalmasabb eszköz a stretch fólia, más néven a nyújtható vagy tapadó fólia, ami megnyújtva ráfeszül a raklapon rögzíteni kívánt termékekre biztosítva a stabilitást és a védelmet szállítás közben. Maga a fólia rögzítésére két féle módszer létezik: a manuális kézi felvitel és a fóliázó gépes fólia felhordás.

Mire figyeljünk kézi elektromos pántológép vásárlása után?

Blog, 2023. 02. 08.

Termékek vagy összeállított csomagok nagyobb mennyiségű és rendszeres pántolása esetén érdemes beruházni egy kézi elektromos pántológépre, ami segíthet megkönnyíteni a munkánkat.

Fontos tudni, hogy egy nagyon erős eszközről beszélünk, ezért a könnyebb, kisebb méretű vagy sérülékenyebb termékek pántolására a gép nem alkalmas. A pántológépet inkább kis és közepes ipari felhasználásra javasoljuk.

Ragasztószalag kisokos

Blog, 2023. 01. 31.

Az ember azt hinné, hogy ragasztószalagot könnyű vásárolni, de ha kicsit elmélyedünk a témában ráébredünk, hogy nem mindegy milyen fajtát választunk. Többféle ragasztószalag található a piacon és mindegyik más dologra jó.

Pántolni szeretne? Ezt olvassa el előtte!

Blog, 2023. 01. 11.
Több csomag biztonságos rögzítéséhez az egyik legjobb módszer a pántolás. Webshopunkban többféle megoldást kínálunk, amelyek közül könnyen kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Ám a nagyobb mennyiségű és rendszeres pántoláshoz tanácsos beruházni egy kézi akkumulátoros pántológépre vagy pántolóasztalra.

Milyen dobozok találhatók a webshopon?

Blog, 2023. 01. 09.
Mielőtt dobozt választanánk, előtte tanácsos átnézni a kínálatot és tájékozódni, hogy milyen típusú dobozok közül lehet választani. Ez sok mindentől függ, hiszen nem mindegy milyen céllal vásároljuk a csomagolóanyagot, mit szeretnénk benne tárolni vagy milyen módon szállíttatjuk el. 

Hogyan válasszunk csomagoló dobozt?

Blog, 2022. 12. 19.
Mikor költözésre kerül a sor, esetleg csomagot vagy ajándékot szeretnénk küldeni, mindig felmerül a kérdés, hogy mibe csomagoljunk. 

Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

Blog, 2022. 12. 15.
Mindenkinek szüksége lehet egy kis segítségre, ezért összeállítottunk egy kis segítséget a gyakran feltett kérdésekből, hogy megkönnyítsük ügyfeleink részére a vásárlást.

2022. év végi tájékoztató

Blog, 2022. 12. 13.

Kedves Vásárlóink!


2022. év végi munkarendünk az alábbiak szerint alakul:

Webáruház értékelés

csomagoloanyagok.com

Egyesi kosár
VÁSÁRLÁS

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.