Ingyenes szállítás 299 500 Ft felett|+36 70 637 9171|ertekesites@plastopack.hu
06 70 637 9171E-mail küldés »

Szállítási és fizetési módok

Fizetési módok

Banki átutalás (előreutalás)

Ennél a fizetési módnál a vásárlási folyamat befejezését követően díjbekérőt küldünk a megadott e-mail címre. Átutalásnál a közleménybe kérjük írja be a díbekérő sorszámát. Amint az összeg beérkezik bankszámlánkra, kiállítjuk és e-mail-ben megküldjük a vásárlás eredeti számláját

Készpénzes fizetés

Önnek lehetősége van a termék árát és a kiszállítás díját a termék átvételekor készpénzben kifizetni.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Csomagját bankkártyával is kifizetheti a futárnál. Felhívjuk figyelmét, hogy ennél a fizetési módnál +350,- Ft utánvételi díjat számolunk fel. Rendszerünk automatikusan hozzáadja.

K&H Bank kártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Simple bankkártyás fizetés (OTP csoport)

A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.
Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal

Bankkártyás fizetés személyes átvételkor

Raktárunkban történő személyes átvétel esetén előre kiválaszthatja a bankkártyás fizetést a termék átvételekor. Ügyintéző kollégánknál elhelyezett POS terminálon tudja végrehajtani a tranzakciót.

Átvételi módok, átvételi díjak

MPL futárszolgálat

Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség. Fizethet bankkártyával vagy készpénzzel.
A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére. Országos lefedettség.
Kétszeri kézbesítési kísérlet MPL Üzleti csomag esetén, amelyet az alapdíj tartalmaz.

Bővebb info: https://www.posta.hu/kuldemeny_erkezese/haznal_torteno_csomagkezbesites

Minimum Maximum Szállítási díj
0 kg
5 kg
2 300 Ft
5 kg
10 kg
3 900 Ft
10 kg
15 kg
4400 Ft
15 kg
20 kg
4 700 Ft
20 kg
25 kg
4 900 Ft
25 kg
30 kg
5 500 Ft
30 kg
40 kg
6 400 Ft
40 kg
50 kg
8 300 Ft
50 kg
70 kg
9 950 Ft
70 kg
100 kg
12 150 Ft
100 kg
200 kg
18 500 Ft
200 kg
800 kg
29 900 Ft

Személyes átvétel

A megrendelt terméket szermélyesen is átveheti üzletünkben.

Önt nem terheli semmilyen díj.

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap.

Ingyenes szállítás

Amennyiben a kosárérték eléri a bruttó 299.500,- Ft-ot, a szállítási díj 0,- Ft Magyarország területén belüli kiszállítás esetén. Rendszerünk automatikusan ingyenessé teszi a szállítási díjat a megrendelés véglegesítési során! Raklapfóliázó gépek, asztali pántológépek és egyéb nagy méretű gépeinkre az ingyenes szállítás lehetősége nem vonatkozik. Részleteit minden esetben kollégáinkkal egyeztetni szükséges!

Webáruház értékelés

csomagoloanyagok.com

Egyesi kosár
VÁSÁRLÁS

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.