Ingyenes szállítás 299 500 Ft felett|+36 70 637 9171|ertekesites@plastopack.hu
06 70 637 9171E-mail küldés »

Ragasztószalag kisokos

Blog, 2023. 01. 31.

Az ember azt hinné, hogy ragasztószalagot könnyű vásárolni, de ha kicsit elmélyedünk a témában ráébredünk, hogy nem mindegy milyen fajtát választunk. Többféle ragasztószalag található a piacon és mindegyik más dologra jó.

Az ember azt hinné, hogy ragasztószalagot könnyű vásárolni, de ha kicsit elmélyedünk a témában ráébredünk, hogy nem mindegy milyen fajtát választunk. Többféle ragasztószalag található a piacon és mindegyik más dologra jó.

A webshopunkban két féle anyagból készül ragasztószalagot tudnak vásárolni, az egyik a polipropilén (PP), a másik pedig a papír.  

A PP szalagok két fajtáját értékesítjük. Az egyik fajtája akrilát ragasztóréteggel van bevonva, ami vizes bázisú. Általalános csomagoláshoz, dobozok, csomagok leragasztásához nélkülözhetetlen és a szokásosnál vastagabb ragasztórétegnek köszönhetően, széles hőmérséklet tartományban felhasználható. Könnyű és közepes súlyú dobozok ragasztására a legalkalmasabb.

Egy másik fajtája a PP szalagoknak az oldószeres ragasztóréteggel ellátott. Ez a típus erősebb, mint az akrilát PP szalag, ezért nehéz dobozok vagy extrém hőmérsékleten történő csomagolásnál alkalmazzák, mint például a hűtőházakban történő felhasználásnál.

A PP szalagokból kifejlesztettek még egy csendes változatot, ami a felhordás közben kevésbé recsegő hangot ad ki, halkabb, mint az átlagos társai.

A papír ragasztószalag a környezetbarát megoldások közé tartozik, ami megfelel a környezetvédelmi elvárásoknak. Ugyanolyan hatékony, mint a PP szalagok, de ár arány értékben drágább megoldásnak számít. Könnyen használható és nem csak papírdobozok megragasztására alkalmas.

Ha esztétikai szempontból választunk ragasztószalagot, akkor is bőven van kínálat. A webshopunkban található barna, átlátszó vagy színes szalag is, amivel sokkal elegánsabbá vagy különlegesebbé tehetjük a csomagolásunkat, valamint eltérő szélességű szalagot is választhatunk.

A ragasztószalagra, mint reklámhordozó felületre is gondolhatunk. Cégünknél lehet rendelni nyomtatott ragasztószalagot, amit műanyag vagy papír alapú ragasztószalagra kérhetnek. Könnyen rányomtathatjuk a cégünk logóját vagy nevét ezzel is egyedivé téve a csomagolásunkat. A szalagra maximum három direkt szín felhasználásával tudják a mintát rányomtatni, amihez kész grafika szükséges a pantone számok megadásával, kivétel a fekete szín. Ekkor elkészül egy úgynevezett nyomóforma vagy klisé, ami egyszeri költség és annak segítségével lesz rányomtatva a kért minta. Szezontól függően az elkészítési idő 3-5 hét is lehet, amivel érdemes számolni.

Nem csak a dobozok ragasztására vagy marketing fogásként használható egy ragasztószalag, hanem a dézsmálás kiküszöbölésére is. Erre legalkalmasabb a lopásgátló biztonsági szalag, amit nem lehet nyom nélkül eltávolítani. Ennek használatával azonnal kiderül, hogy a csomagunkat megbontották-e a szállítás alatt.

Tehát mielőtt ragasztószalagot választanánk, alaposan gondoljuk át, hogy mihez szeretnénk használni és hol, betölt-e valamilyen marketing, design vagy védelmi feladatot. Ha további kérdése lenne keressen minket bizalommal!

Webáruház értékelés

csomagoloanyagok.com

Egyesi kosár
VÁSÁRLÁS

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.