Ingyenes szállítás 299 500 Ft felett|+36 70 637 9171|ertekesites@plastopack.hu
06 70 637 9171E-mail küldés »

Pántolni szeretne? Ezt olvassa el előtte!

Blog, 2023. 01. 11.
Több csomag biztonságos rögzítéséhez az egyik legjobb módszer a pántolás. Webshopunkban többféle megoldást kínálunk, amelyek közül könnyen kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Ám a nagyobb mennyiségű és rendszeres pántoláshoz tanácsos beruházni egy kézi akkumulátoros pántológépre vagy pántolóasztalra.

Rendelés előtt elsőként gondolja át, hogy pontosan mit szeretne vele pántolni. A könnyebb, kisebb méretű vagy sérülékenyebb termékek esetén az asztali pántológépet ajánljuk, mivel finomabban szabályozható a pánt megfeszítése, ennek köszönhetően nem hagy nyomot az árun.

A kézi akkumulátoros pántológép inkább ipari felhasználásra alkalmas, mint például a raklapos termékek rögzítése. Maga a gép képes a komolyabb ipari rögzítésre is, de ebben az esetben már más technikákat, technológiákat használnak, ezért maximum közepes ipari felhasználásig javasoljuk.

Figyelembe kell venni, hogy milyen környezetben és körülmények között tervezi használni a gépeket. Ha például hűtőházban használná alacsonyabb hőmérsékleten, akkor oda kell figyelni a hegesztési hőfokra. A hidegebb környezet miatt az átlagnál magasabb hőmérsékletre van szükség a hegesztési folyamathoz. A pántolóasztalnál egy szabályozó segítségével ki lehet választani a megfelelő hőfokot, míg a kézi akkumulátoros pántológépnél a hegesztési idő hosszával lehet ezt szabályozni.

Ha új gépet rendel akár a pántolóasztalból, akár a kézi akkumulátoros pántológépből, mindig végezzen próba hegesztést. Ez azért fontos, hogy rendesen be tudja állítani a gépet és a pántszalag hegesztése megfelelő legyen. Mindig a gépnek megfelelő pántszalagot válassza, valamint nézzen utána, hogy szükséges-e segéd termék a megvásárolt géphez, mint például a pántszalag tartó kocsi, ami a pántolószalag megfelelő tárolásában segédkezik. Az új gépek beállításához és bevezetéséhez idő kell! Webáruházunkban a kézi akkumulátoros pántológépet csomagban is meg tudja vásárolni. Az ajánlat keretében a gép mellett a pántszalagot és a pántszalag tartó kocsit kedvezménnyel kínáljuk. 

Mindig figyeljen oda, hogy a megvásárolt berendezéseket a rendeltetésük szerint használja, mert a garancia csak akkor marad érvényes a teljes jótállási idő alatt. Cégünk arra törekszik, hogy a garancia elévülése után is kapcsolatban maradjon az ügyfeleivel és továbbra is támogassa őket műszaki háttérrel és alkatrész utánpótlással!

Ha esetleg még lenne felmerülő kérdése, keresse bizalommal szerviz technikus kollégánkat a +36302677749 telefonszámon vagy lépjen velünk kapcsolatba emailen keresztül!

Webáruház értékelés

csomagoloanyagok.com

Egyesi kosár
VÁSÁRLÁS

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.