Ingyenes szállítás 299 500 Ft felett|+36 70 637 9171|ertekesites@plastopack.hu
06 70 637 9171E-mail küldés »

Nehogy kidobja a papírcsévét!

Blog, 2023. 02. 20.

strech fólia az egyik legpraktikusabb eszköz a raklapos termékek rögzítésére vagy a csomagok védelmére. A megnyújtott fólia ráfeszül a rögzíteni kívánt termékekre így biztosítva a raklapon a stabilitást, valamint a több réteg felvitelével megfelelő védelmet nyújt a szállítás alatt mind a dobozban feladott, mind a raklapon szállított termékeknek.

Viszont a fólia egyszer elfogy és hátramarad egy papírcséve, amivel az ügyfelek többsége nem tud mit kezdeni, egyszerűen csak kidobja, de ne tegye!

Mit tegyek a megmaradt papírcsévével?

A strech fólia az egyik legpraktikusabb eszköz a raklapos termékek rögzítésére vagy a csomagok védelmére. A megnyújtott fólia ráfeszül a rögzíteni kívánt termékekre így biztosítva a raklapon a stabilitást, valamint a több réteg felvitelével megfelelő védelmet nyújt a szállítás alatt mind a dobozban feladott, mind a raklapon szállított termékeknek.

Viszont a fólia egyszer elfogy és hátramarad egy papírcséve, amivel az ügyfelek többsége nem tud mit kezdeni, egyszerűen csak kidobja, de ne tegye!

A stretch fólia csévéje nem hétköznapi, normál papírból készül, mivel sokkal erősebbnek kell lennie, hogy a rátekert fóliát megtartsa. Ezért a cséve anyagát átitatják ragasztóval és több rétegben feltekerik, aminek köszönhetően egy sokkal erősebb, teherbíró hengert kapunk. Az ilyen módon gyártott csévéket nem szabad a hagyományos papír hulladékok közé dobni, külön meg kell őket semmisíteni, ami plusz költséget jelent.

A nálunk kapható stretch fóliát a saját gépünk segítségével tekerjük fel a papírcsévékre. Ezért cégünk lehetőséget tud biztosítani arra, hogy a papírcsévéket visszaküldhesse hozzánk újabb felhasználásra és a csévék árát beszámítjuk a következő vásárlásába.

A csévék visszaváltása több okból is megéri ügyfeleinknek:

  • Nem kell hosszú ideig tárolni, mivel nincs minimális mennyiség, új rendelés esetén elhozzuk a már összegyűlt csévéket.
  • Nem kell a megsemmisítésére külön költséget fordítani.
  • Környezetkímélő! A visszaváltott csévéket többször is újra felhasználjuk, emiatt nem kell új csévéket legyártatni, ezzel csökkentjük a hulladékot és a környezetszennyezést.
  • Költséghatékony, mivel a visszahozott csévéket beszámítjuk a következő vásárlásba, így olcsóbban kapja meg a következő rendelését.

Természetesen a papírcsévéket csak sérülés- és fóliamentesen tudjuk visszavenni. A gépi stretch fóliánál raklapra helyezve, a kézi stretch fólia esetében a saját dobozába visszacsomagolva, a pontos darabszám megadásával vesszük vissza.

Amennyiben bármiféle kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal az ITT található elérhetőségünkön vagy tekintse meg további termékeinket a webshopon.

Webáruház értékelés

csomagoloanyagok.com

Egyesi kosár
VÁSÁRLÁS

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.