Ingyenes szállítás 299 500 Ft felett|+36 70 637 9171|ertekesites@plastopack.hu
06 70 637 9171E-mail küldés »

Miért éri meg egy raklapfóliázó gép vásárlása?

Blog, 2023. 02. 13.
A termékek raklapon történő rögzítésére a legalkalmasabb eszköz a stretch fólia, más néven a nyújtható vagy tapadó fólia, ami megnyújtva ráfeszül a raklapon rögzíteni kívánt termékekre biztosítva a stabilitást és a védelmet szállítás közben. Maga a fólia rögzítésére két féle módszer létezik: a manuális kézi felvitel és a fóliázó gépes fólia felhordás.

A termékek raklapon történő rögzítésére a legalkalmasabb eszköz a stretch fólia, más néven a nyújtható vagy tapadó fólia, ami megnyújtva ráfeszül a raklapon rögzíteni kívánt termékekre biztosítva a stabilitást és a védelmet szállítás közben. Maga a fólia rögzítésére két féle módszer létezik: a manuális kézi felvitel és a fóliázó gépes fólia felhordás.

Kevesebb áruforgalom esetén elég lehet a manuális kézi felvitel, melyhez webshopunkban könnyen talál megfelelő kézi stretch fóliát és hozzá kiegészítőket. Ám egy bizonyos áruforgalom után már érdemes beruházni egy raklapfóliázó gépre, ami számos előnnyel bír a kézi fóliázással szemben, ennek köszönhetően rövid időn belül megtérül a beruházás.

A manuális fóliázás egyik hátránya, hogy több ember többféle képen viszi fel a stretch fóliát a rögzíteni kívánt termékekre. A túl lazán használt fólia nem ad elég stabilitást és védelmet ezért az áru könnyedén leborulhat. A túl szorosan körbe tekert termékek esetén túlnyújthatják a fóliát, aminek következtében az anyag meggyengülhet és a szállítás közben elszakadhat, de akár az árut is tönkre tehetjük vele.

A gazdaságosság szempontjából nem mindegy a stretch fólia felhasznált mennyisége sem. A szemmértékkel felhordott fólia sosem egyforma mértékű. A tapasztalatok alapján két ember között akár 0,5 kg fólia eltérés is lehet raklaponként, amit nem nevezhetünk költséghatékonynak.

A rakomány biztos stabilitását egyrészt a fólia átfedései adják, ez a kézi felvitelnél még a nagyon precíz dolgozóknál sem egyforma, ami a termékek védelmét nagy mértékben csökkentheti.

Figyelembe kell venni, hogy a kézi fóliázásnál a raklap körül megfelelő helyet kell biztosítani a folyamatot végző dolgozónak, aki a napszaknak, fáradtsági szintjének megfelelő sebességgel fogja a feladatot elvégezni. Ezzel szemben a raklapfóliázó gép nagyban meggyorsítja és megkönnyíti a raklap fóliázását.

Maga a gép nem foglal el annyi helyet, amennyi a kézi fóliázásnál szükséges. Több fontos funkcióval rendelkezik, amik beállításával szabályozhatjuk a fólia mennyiségét, felhordásának sebességét és az átfedések mértékét. Ennek köszönhetően egyenletes feszességgel és sebességgel végzi el a csomagolást sokkal kevesebb fóliát használva fel költséghatékonnyá, valamint kiszámíthatóbbá téve a folyamatot. A raklapfóliázó gép használatával munkaerő szabadul fel, akik a megtakarított időt más munkafolyamatok elvégzésére tudják felhasználni.

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét, hogy a raklapfóliázó gép megvásárlása előtt minden esetben kérjen segítséget tanácsadó kollégánktól! A berendezések különböző típusú beállításokat, kiegészítőket és stretch fóliákat kívánnak meg, ezért kollégánk néhány rövid kérdéssel felméri az ügyfeleink igényét, hogy elkészíthesse az egyénre szabott árajánlatot.

Cégünk a raklapfóliázó gép megvásárlása után biztos szakmai támogatást és oktatást biztosít az ügyfelei részére. Bármilyen meghibásodás, karbantartás okán bizalommal keresheti szervíztechnikusunkat Papp Róbertet a +36302677749 telefonszámon. Cégünk a garancia lejárta után is igyekszik tartani a kapcsolatot az ügyfeleivel és ellátni a karbantartást, illetve az alkatrész utánpótlást.

Jelenlegi raklapfóliázó gép akciónkat tekintse meg a webshopon és utána keresse bizalommal tanácsadó kollégánkat Hrobar Andrást.

 

Webáruház értékelés

csomagoloanyagok.com

Egyesi kosár
VÁSÁRLÁS

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.