Kedves Vásárlóink! Augusztus 3-án (szombaton) ZÁRVA leszünk. Megrendeléseiket természetesen webáruházunk ezen a napon is fogadja, azok feldolgozása augusztus 5-én hétfőn történik meg. Megértésüket köszönjük!
X
Ingyenes szállítás 299 500 Ft felett|+36 70 637 9171|ertekesites@plastopack.hu
06 70 637 9171E-mail küldés »

Miért éri meg egy raklapfóliázó gép vásárlása?

Blog, 2023. 02. 13.
A termékek raklapon történő rögzítésére a legalkalmasabb eszköz a stretch fólia, más néven a nyújtható vagy tapadó fólia, ami megnyújtva ráfeszül a raklapon rögzíteni kívánt termékekre biztosítva a stabilitást és a védelmet szállítás közben. Maga a fólia rögzítésére két féle módszer létezik: a manuális kézi felvitel és a fóliázó gépes fólia felhordás.

A termékek raklapon történő rögzítésére a legalkalmasabb eszköz a stretch fólia, más néven a nyújtható vagy tapadó fólia, ami megnyújtva ráfeszül a raklapon rögzíteni kívánt termékekre biztosítva a stabilitást és a védelmet szállítás közben. Maga a fólia rögzítésére két féle módszer létezik: a manuális kézi felvitel és a fóliázó gépes fólia felhordás.

Kevesebb áruforgalom esetén elég lehet a manuális kézi felvitel, melyhez webshopunkban könnyen talál megfelelő kézi stretch fóliát és hozzá kiegészítőket. Ám egy bizonyos áruforgalom után már érdemes beruházni egy raklapfóliázó gépre, ami számos előnnyel bír a kézi fóliázással szemben, ennek köszönhetően rövid időn belül megtérül a beruházás.

A manuális fóliázás egyik hátránya, hogy több ember többféle képen viszi fel a stretch fóliát a rögzíteni kívánt termékekre. A túl lazán használt fólia nem ad elég stabilitást és védelmet ezért az áru könnyedén leborulhat. A túl szorosan körbe tekert termékek esetén túlnyújthatják a fóliát, aminek következtében az anyag meggyengülhet és a szállítás közben elszakadhat, de akár az árut is tönkre tehetjük vele.

A gazdaságosság szempontjából nem mindegy a stretch fólia felhasznált mennyisége sem. A szemmértékkel felhordott fólia sosem egyforma mértékű. A tapasztalatok alapján két ember között akár 0,5 kg fólia eltérés is lehet raklaponként, amit nem nevezhetünk költséghatékonynak.

A rakomány biztos stabilitását egyrészt a fólia átfedései adják, ez a kézi felvitelnél még a nagyon precíz dolgozóknál sem egyforma, ami a termékek védelmét nagy mértékben csökkentheti.

Figyelembe kell venni, hogy a kézi fóliázásnál a raklap körül megfelelő helyet kell biztosítani a folyamatot végző dolgozónak, aki a napszaknak, fáradtsági szintjének megfelelő sebességgel fogja a feladatot elvégezni. Ezzel szemben a raklapfóliázó gép nagyban meggyorsítja és megkönnyíti a raklap fóliázását.

Maga a gép nem foglal el annyi helyet, amennyi a kézi fóliázásnál szükséges. Több fontos funkcióval rendelkezik, amik beállításával szabályozhatjuk a fólia mennyiségét, felhordásának sebességét és az átfedések mértékét. Ennek köszönhetően egyenletes feszességgel és sebességgel végzi el a csomagolást sokkal kevesebb fóliát használva fel költséghatékonnyá, valamint kiszámíthatóbbá téve a folyamatot. A raklapfóliázó gép használatával munkaerő szabadul fel, akik a megtakarított időt más munkafolyamatok elvégzésére tudják felhasználni.

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét, hogy a raklapfóliázó gép megvásárlása előtt minden esetben kérjen segítséget tanácsadó kollégánktól! A berendezések különböző típusú beállításokat, kiegészítőket és stretch fóliákat kívánnak meg, ezért kollégánk néhány rövid kérdéssel felméri az ügyfeleink igényét, hogy elkészíthesse az egyénre szabott árajánlatot.

Cégünk a raklapfóliázó gép megvásárlása után biztos szakmai támogatást és oktatást biztosít az ügyfelei részére. Bármilyen meghibásodás, karbantartás okán bizalommal keresheti szervíztechnikusunkat Papp Róbertet a +36302677749 telefonszámon. Cégünk a garancia lejárta után is igyekszik tartani a kapcsolatot az ügyfeleivel és ellátni a karbantartást, illetve az alkatrész utánpótlást.

Jelenlegi raklapfóliázó gép akciónkat tekintse meg a webshopon és utána keresse bizalommal tanácsadó kollégánkat Hrobar Andrást.

 

Webáruház értékelés

csomagoloanyagok.com

Egyesi kosár
VÁSÁRLÁS

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.
Nyári leállásunk részleteihez kattintson a lenti gombra
Popup