Ingyenes szállítás 299 500 Ft felett|+36 70 637 9171|ertekesites@plastopack.hu
06 70 637 9171E-mail küldés »

Már vízszintesen is csomagolunk! Ismerje meg a horizontális fóliázógépet!

Blog, 2023. 07. 27.

Legújabb termékünk, egy nagyon praktikus és hasznos eszköz, amely felgyorsítja a hosszú és alacsony magasságú termékek csomagolásának folyamatát. Nem kell többet azon aggódnunk, hogyan fóliázzuk össze pl. a léceket vagy a csöveket. Az R9 horizontális fóliázógép széria gyorsan és precízen megoldja a problémát!

A vízszintes csomagoló gép egy egyszerű, elegáns és praktikus formájú berendezés. A fóliázó gép közepén egy körgyűrűn keresztül kell az árut átvezetni. A speciális szélességű fólia (125 mm – 250 mm) a beállított paraméterek alapján körbefut a termék körül ráfeszítve, megfelelően rögzítve a stretchfóliát. Ezáltal egy szabályos, egyenletes és stabil csomagolást biztosíthatunk a hosszabb termékeknek, ezzel megvédve őket a szállítás alatt felmerülő esetleges sérülésektől.

A géphez rendelhető több opcionális kiegészítő is, mint például az automatikus fólia megfogó egység, amely használatával nem szükséges a fólia végét a termékre illeszteni a fóliázás megkezdésekor és a folyamat végén elvágni. Ezt műveletet a gép automatikusan elvégzi.

A horizontális fóliázó gépnek több típusa létezik, amelyek különböző átmérőjű gyűrűvel rendelkeznek (420 mm – 1800 mm). Ezeknek köszönhetően egyedi csomagolási feladatok elvégzéséhez is alkalmasak. Akár nagyobb méretű hosszabb tárgyak, mint pl. ajtók vagy alacsony és rövid termékek, mint a gumiabroncsok becsomagolására is képesek lehetnek.

A horizontális fóliázógépet használhatjuk önmagában, de tökéletesen beilleszthető akár gyártósorba is megfelelő típus választása esetén. Félautomata és automata kivitelben is elérhető!

Ha felkeltette érdeklődését, vagy többet szeretne megtudni a horizontális fóliázógépről a webshop termék oldalán bővebben információkat találhat.

Egyes gépeink akár azonnal elérhetőek! Érdeklődjön aktuális készletünkről!

Webáruház értékelés

csomagoloanyagok.com

Egyesi kosár
VÁSÁRLÁS

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.