Ingyenes szállítás 299 500 Ft felett|+36 70 637 9171|ertekesites@plastopack.hu
06 70 637 9171E-mail küldés »

Gyakran Ismételt Kérdések - GYIK

Blog, 2022. 12. 15.
Mindenkinek szüksége lehet egy kis segítségre, ezért összeállítottunk egy kis segítséget a gyakran feltett kérdésekből, hogy megkönnyítsük ügyfeleink részére a vásárlást.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Nem találom a számlát, hogyan tudok kérni?

A számlát minden esetben elhelyezzük a csomagban vagy a csomagon kívül található piros okmánykísérő tasakban. Amennyiben nem találja, kérjük jelezze az ertekesites@plastopack.hu e-mail címen és elektronikus formában is megküldjük.

Lehet-e a telephelyükön személyesen is vásárolni?

Cégünk webáruházként üzemel, ezért csak az előzetesen megrendelt termékek személyes átvételére van lehetőség a telephelyünkön üzemelő átvételi pontunkon. A helyszínen történő direkt vásárlást nem tudjuk biztosítani.

Leadhatom-e a rendelésemet telefonon vagy emailen keresztül?

A rendeléseket csak webáruházunk felületén lehet leadni.

Tudok-e regisztráció nélkül vásárolni?

Webshopunkban van lehetőség regisztráció nélküli vásárlásra. A rendelés rögzítéséhez szükséges adatokat a rendszer nem tárolja el, ezért a következő vásárlásnál újra meg kell adni azokat. Ha azt tervezi, hogy többször is vásárolni fog nálunk, azt tanácsoljuk, hogy regisztráljon webáruházunkban.

Van-e lehetőség regisztrációra?

Webshopunkon biztosítjuk a regisztráció lehetőségét, amit a rendszeres vásárlásnál javasolunk is. Ebben az esetben a rendszerünk eltárolja a szükséges adatokat és a következő vásárlásnál már nem szükséges újra megadni azokat. További előnye a regisztrációnak, hogy pár kattintással újra el tudja küldeni az előző rendelését, ez a lehetőség rendszeres vásárlásnál hasznos lehet.

Milyen futárszolgálat fogja kiszállítani a csomagomat?

Cégünk a Magyar Posta MPL csomagküldő szolgálatával áll szerződésben, akik a megrendeléseket átadástól számított két munkanapos határidővel kiszállítják. A szállítás időpontjáról email-ben és sms-ben is tájékoztatják vásárlóinkat.

Egyes esetekben, nagyobb rendeléseknél saját szállítás keretében küldjük ki a csomagokat, ezt minden esetben előzetesen egyeztetjük a vásárlóinkkal.

Milyen fizetési módokra van lehetőség házhozszállítás esetén?

Házhozszállítás esetén három féle fizetési lehetőség áll a vásárlók rendelkezésére.

-          Utánvétes fizetési mód választására bruttó 127.000 Ft-os rendelési összeg alatt van lehetőség. Az utánvétkezelésnek plusz díja van, melynek mértéke megtalálható az Általános Szerződési Feltételeinkben, illetve a rendelési összesítő oldalon. Utánvétes fizetési mód választása esetén a csomag átvételekor tudja kifizetni a rendelését készpénzzel vagy bankkártyával.

-          Bankkártyás fizetés mód választásakor a Simplepay vagy a K&H rendszerén keresztül is azonnal ki tudja egyenlíteni rendelése összegét.

-          Előreutalásos fizetési mód esetén a kollégáink egy díjbekérőt küldenek a rendeléskor megadott e-mail címre, melyen minden szükséges adatot megtalál a vételár átutalásához. Az összeg beérkezése után átadjuk a rendelést a futárszolgálatnak.

Miért nem tudok házhozszállítást választani?

Egyes termékeink a méreteik miatt nem szállíthatóak futárszolgálattal, csak személyes átvétellel rendelhetőek. Amennyiben ilyen terméket is tartalmaz a rendelés, a rendszer csak a személyes átvételt fogja felajánlani szállítási módként.

Milyen összegtől ingyenes a szállítás?

299.500 Ft-ot meghaladó kosárérték esetén kínálunk ingyenes házhozszállítást, melyet a rendszer automatikusan beállít. Ez Magyarországon belüli szállításra értendő és egyedi szállítást igénylő nagy méretű gépeinkre nem vonatkozik.

Mivel tudok fizetni a személyes átvételkor?

Személyes átvétel esetén lehetőség van bankkártyás és készpénzes fizetésre is és természetesen ezek a rendelések is fizethetőek előzetesen bankkártyával vagy előreutalással. Előre kifizetett céges rendelések átvétele esetén kérjük, hogy mindig legyen önnél céges pecsét, amivel igazolhatja az átvétel jogosultságát.

Küldhetek-e saját futárt a csomagomért személyes átvétel esetén?

Személyes átvétel esetén van rá lehetőség, hogy az ügyfél által küldött futár vegye át a csomagot. Ebben az esetben kérjük jelezze felénk, hogy melyik futárcéget bízta meg és mikorra várható az átvétel, hogy időben össze tudjuk készíteni a csomagját. Mielőtt átadja a megbízást a választott futárszolgálatnak, kérjük egyeztessen velünk a rendelt csomag méreteiről és a szükséges címkeszámról, mert ezek az információk szükségesek lesznek a szállítás megrendeléséhez.

Mit jelent a köteg és mennyi doboz található benne?

A különböző típusú csomagoló dobozainkat kötegekben áruljuk és lapraszerelten szállítjuk. Egy köteg a választott dobozmérettől függően 5, 10, 20 vagy 25 darabot tartalmaz. A webshopunkon minden kötegben árult termékünknél feltüntetjük, hogy az adott kiszerelésben hány darab termék található és annak mennyi a köteg, illetve a darab ára. A köteget megbontani nem tudjuk!

Hogyan értelmezzem a raktárkészlet darabszámát?

Termékeinket különböző csomag egységekben értékesítjük, a raktárkészlet ezeknek az egységeknek a darabszámát mutatja. Például kötegelt termékek esetén (dobozok) a raktáron lévő kötegek számát láthatjuk. A darabra vagy tekercsben értékesített termékeknek a darab, illetve tekercs számát tüntetjük fel. 

Van lehetőség egyedi méretű doboz vásárlására?

Ha egyedi dobozméretre lenne szüksége, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot email-ben, vagy a honlapon található űrlapunk beküldésével. Tájékoztatjuk önöket, hogy egyedi doboz gyártását csak nagykereskedelmi mennyiségben tudjuk biztosítani!

Webáruház értékelés

csomagoloanyagok.com

Egyesi kosár
VÁSÁRLÁS

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.