Ingyenes szállítás 299 500 Ft felett|+36 70 637 9171|ertekesites@plastopack.hu
06 70 637 9171E-mail küldés »

Doboz áresés

Blog, 2024. 03. 18.

Örömmel értesítjük kedves Partnereinket, hogy mostantól még kedvezőbb, 20-50 %-kal jobb áron kínáljuk dobozainkat! 

A Plastopack Kft. csapata mindig arra törekszik, hogy árainkkal és termékeink minőségének fejlődésével kielégítse és kövesse a piaci igények alakulását. Folyamatosannyomon követjük a piaci változásokat és teszünk érte, hogy partnereinknek mindig a legjobb megoldásokat nyújtsuk.

A megnövekedett érdeklődésnek, a gyártás optimalizálásának és a gyártási kapacitás megnövekedésének köszönhetően sikerült tartósan 20-50 %-kal csökkentenünk a dobozaink árát, valamint új partnerek felkutatásával még jobb minőségben, és 30 különböző méretben tudjuk azonnal kiszolgálni partnereinket.

Egy igazi klasszikus fél áron!

Akár 3 réteg, akár 5 réteg, a 600*400*400 TFL dobozunkat kaphatja meg a legjobb áron, mostantól 50 %-os áresés mellett még jobb minőségben.

 

Ezen felül tekintse meg legújabb akcióinkat is!

Archiváló doboz (410*325*300)

Az iroda egyik nélkülözhetetlen tároló eszköze, egy tartós és masszív Archiváló doboz. Használatával könnyen és gyorsan elrendezhetjük dokumentumainkat, a dobozokon található címkézési lehetőségek pedig egyszerűbbé teszik az iratok rendszerezését. Lezárása nem igényel ragasztószalagot és praktikusan kialakított fülek megkönnyítik a dobozok rakodását.

Önzáró dobozok

Egy igazán kihagyhatatlan lehetőség! Az önzáró dobozaink kifejezetten postai feladásra alkalmasak, a formára hajtogatásnak köszönhetően megerősített oldalak remekül megvédik a postázni kívánt termékeket, igényes megjelenésükkel akár elegánsabb csomagolásokra is alkalmasak. Ragasztószalag nélkül zárhatóak, többször is felhasználhatóak, a webáruházak nélkülözhetetlen kellékei.

Most az önzáró dobozok közül a 290*175*85 és a 320*230*130 méretek akciós áron kaphatók, de nézze meg a többi önzáró dobozunkat is.

Kifutó óriás, nagyon kedvező áron!

Figyelmébe ajánljuk egyik kifutó termékünket, a TFL 652*535*192 mm méretű dobozt, mely ritka méreteinek köszönhetően tágas és tartós, sok minden elfér benne. Költözéshez, de hosszabb tárolásra is kiválóan alkalmas, de csak a készlet erejéig kapható mostantól 30 %-kal olcsóbban!

A fentebb említett dobozoknál a mennyiségi kedvezmény nem elérhető, a többi méretnél továbbra is megmaradtak a mennyiségi kedvezmények, hogy még jobb ajánlattal tudjuk kecsegtetni kedves ügyfeleinket.

Nézze át megújult árainkat és válassza ki a vállalkozásának legmegfelelőbb dobozokat.

Webáruház értékelés

csomagoloanyagok.com

Egyesi kosár
VÁSÁRLÁS

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.